Returns form

Kljub temu, da se pri PikaLuni trudimo kupcem ponuditi le najboljše, se lahko kdaj pripeti kakšna nevšečnost. Če ste prejeli napačno velikost, če je izdelek poškodovan ali ima strojno napako, lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo poslali novega.

Če ste naročili več izdelkov, se prepričajte, da je izdelek, ki ga želite vrniti, vrnjen v pravi vrečki, na kateri je navedeno pravo ime izdelka. Ime na vrečki najdete poleg črtne kode.

Izdelke je možno vrniti skladno s splošnimi pogoji.
Povzetek splošnih pogojev:
— Izdelek mora biti nenošen, neopran, z vsemi pritrjenimi etiketami in v originalni embalaži. Na izdelku prav tako ne sme biti nobenih drugih madežev, dlak, ali kakršnih koli ostalih poškodb.
— Po uspešno oddanem obrazcu za vračilo, izdelke vrnete na naslov podjetja ELESUS d.o.o., Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik, Slovenia.
— Paketov z odkupnino ne sprejemamo. Kupec je sam dolžan plačati stroške pošiljanja za vračilo svojega izdelka. Stroški poštnine se ne vračajo.
— V kolikor se pojavijo kakršne koli težave ali vprašanja, se obrnite na našo ekipo na [email protected]. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Return data (all fields are required):

  Name

  Surname

  Email

  Order No. of the product (located on the invoice and in the confirmation e-mail)

  Reason for refund:

  I want: